Ex vuurbestendig + magisch vuur weerstaan

5

Biedt vuur weerstand door een buitengewone vaardigheidsstapel met magie van een magische bron? Bijv. het rode draconische bloedlijnvuur van een tovenaar weerstaat 5 + wapen van resist vuur 5 voor een totaal van 10 vuurbestendig. Ex is alledaags, terwijl de uitrusting magisch is.

    
reeks Eric B 22.06.2013 / 05:23

1 antwoord

8

Nee, verschillende bronnen van energiebestendigheid stapelen zich niet op elkaar, ze overlappen elkaar.

In dit geval moet het redelijk duidelijk zijn uit de bloedlijn van de Sorcerer die de speciale kracht van Energy Resistance verleent , dat expliciet niet overeenkomt met Energy Resistance, toegekend door spreuken, en de Energy Resistance toegekend door de wapeningsverbetering wordt genoemd als functionerend" vergelijkbaar met de resist-energiespreuk ".

Meer in het algemeen komt dit omdat stapelregels voor deze speciale vaardigheid niet zijn gedefinieerd, en dus standaard de algemene regel van niet stapelen . Met andere woorden, bonustypen zijn niet gedefinieerd voor energiebestendigheid. De ene is magisch en de andere niet-magisch heeft geen invloed op zaken.

    
antwoord gegeven 22.06.2013 / 18:07