Wanneer worden de dagelijkse gebruiken van een magisch item opnieuw opgeladen?

5

Veel magische items in Pathfinder geven de gebruiker een aantal keren per dag of voor een aantal rondes per dag enig voordeel. Om een willekeurig voorbeeld te kiezen, stelt u de status Boots of Teleportation in

Any character wearing this footwear may teleport three times per day, exactly as if he had cast the spell of the same name.

Wordt er ooit aangegeven wanneer de gebruikte kosten worden teruggevorderd? Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat het gebeurt om middernacht, of na een rust van 8 uur.

Twee nauw gerelateerde vragen:

  • Als een magisch item van eigenaar verandert, zijn de kosten die door de vorige eigenaar zijn gebruikt, nog steeds weg? Of kunnen vijf verschillende mensen de laarzen gebruiken om drie keer per dag te teleporteren?

  • Als u meerdere exemplaren van hetzelfde artikel heeft, kunt u ze dan omruilen voor meer gebruik per dag?

  • reeks Vivificient 17.02.2016 / 04:34

    1 antwoord

    6

    In de regels wordt niet expliciet aangegeven op welk punt gedurende de dag een item opnieuw wordt gebruikt, maar alleen dat deze toepassingen op enig moment gedurende deze periode weer worden gebruikt.

    Ze kunnen dus opladen om middernacht, middag, zonsopkomst of zonsondergang of op elk ander moment van de dag. Het kan zelfs 24 uur na hun eerste gebruik zijn (ervan uitgaande dat de dag 24 uur lang is). Uiteindelijk is dit afhankelijk van de DM die het avontuur / de campagne uitvoert. Uit ervaring zul je over het algemeen merken dat de aanpak zal zijn dat je items weer worden gebruikt als je eenmaal je 8-urige rusttijd hebt voltooid (op dezelfde manier als hoe spell casters hun spell-slots herwinnen).

    Dat gezegd zijnde, is het toch de moeite waard om met jou DM te verduidelijken voor die zeldzame gevallen waarin jouw feest niet de gelegenheid heeft om hun 8-urige rust te nemen (omdat de wereld binnen 6 uur eindigt) of hun rust halverwege wordt onderbroken door (en je hebt dringend behoefte aan die laarzen).

    Over uw aanvullende vragen:

  • Nee. De Boots of Teleportation kan in totaal slechts drie keer per dag worden gebruikt. The Boots doen er niet om wie ze daadwerkelijk draagt als het gebruik is opgebruikt.
  • Ja. elk paar Boots of Teleportation kan in totaal drie keer per dag worden gebruikt. Als je twee paar laarzen hebt, kun je eenvoudig het tweede paar aantrekken als je de eerste hebt leeggemaakt en teleporteren.
  • antwoord gegeven 17.02.2016 / 09:27