Komt het erop neer dat ik meer dan één gelegenheidaanval toestaat?

5

De barbaarse kracht van de woede "Come and Get me" States:

Terwijl hij woedt, kan de barbaar als vrije actie zichzelf openstellen voor aanvallen terwijl hij verwoestende tegenaanvallen voorbereidt. Vijanden krijgen een bonus van +4 op aanvallen en beschadigen broodjes tegen de barbaar tot het begin van haar volgende beurt, maar elke aanval tegen de barbaar veroorzaakt een aanval van kansen van haar, die opgelost is voorafgaand aan het oplossen van elke vijandelijke aanval.

Vereist deze kracht dat je de Combat Reflexes-vaardigheid hebt om meer dan één kansaanval te gebruiken? Of overschrijft dit die behoefte?

    
reeks RuleofThree 22.10.2012 / 00:53

1 antwoord

7

Ja, je hebt Combat Reflexes feat nodig om meer dan één kansaanval te gebruiken. Kom en haal me heeft geen taal om aan te geven dat dit de uitzondering op de regel is.

Ik heb de Come and Get Me power en de taal vergeleken met de taal in de beschrijving van AoO en ik heb gelezen "een aanval van kansen uitlokken" en "een kans maken" zijn niet helemaal hetzelfde.

Come and Get Me maakt het zo dat iedereen die je aanvalt, een aanval van kansen veroorzaakt, net zoals ze een aanval van kansen zouden uitlokken om uit een bedreigde hoek te komen.

Om meerdere aanvallen mogelijk te maken, heb je de combatreflexes feat.

nodig

Een andere manier om ernaar te kijken, is dat personages nog steeds een aanval van kansen "uitlokken", zelfs als het personage dat wordt "geprovoceerd" deze kansen niet meer te baat neemt of ervoor kiest om geen kans te maken.

    
antwoord gegeven 22.10.2012 / 01:16