Volgorde van acties in gevechten

7

Bestaat er een specifieke volgorde waarin tijdens een gevechtsronde gelijkwaardige acties en standaardacties moeten worden uitgevoerd / verplaatst? Ik weet dat je de stap van 5 voet kunt nemen aan het begin of aan het einde van de beurt, maar ik ben in de war of de verplaatsing en standaardacties al dan niet uitwisselbaar zijn.

Bedankt voor uw hulp!

- Tyr

    
reeks Tyri 22.04.2012 / 23:54

1 antwoord

11

Nee, in de regels wordt geen melding gemaakt van enige vereiste om acties van bepaalde typen uit te voeren vóór acties van bepaalde andere typen. Je hebt een bepaald aantal acties van verschillende typen (waarvan sommige kunnen worden ingewisseld voor anderen), maar je kunt ze in willekeurige volgorde aannemen.

    
antwoord gegeven 23.04.2012 / 00:00