Vragen getagged 'combat'

1
antwoord

Kun je hulpacties gebruiken in gevechten?

Ik heb de teamwerkregels gecontroleerd (YS P. 208) en het lijkt erop dat het kan worden gebruikt in gevechten op basis van de tekst, maar ik wil het zeker weten. Dus ik vroeg me af: Kunnen teamwork-acties in gevechten worden gebruikt om mer...
reeks 23.03.2015 / 13:11
1
antwoord

Kunnen opgeroepen wezens worden aangevallen?

Ik heb twee vrienden die spelen als de Druid en Cleric en ze hebben allebei summoning powers. We raakten in de war of de opgeroepen wezens (zoals een bewaker woerd) het doelwit kunnen zijn van monsters of vijanden, omdat de kracht nergens zegt d...
reeks 24.08.2014 / 19:12
2
antwoord

Verstrengeling van wijnstokken / planten en verkeerde verschijning

Er is enig goed inzicht in de schijnbare verschijning bij " Hoe moet ik False implementeren? Uiterlijk? "en" False Appearance, Verplaatsing, Verrassing en de Onzichtbare Aanvaller-bonus ", maar ik ben nog steeds onzeker over het volgende scen...
reeks 15.02.2018 / 23:02
1
antwoord

Zijn er specifieke regels voor aanvallen met twee zwaaiende of twee wapens in Infinity RPG?

Ik ben onlangs begonnen met het spelen van de Infinity RPG van Corvus Belli (gebaseerd op hun IP-spel met miniaturen voor tafelmodellen). Ik keek naar de wapengroottes en probeerde te zien of er regels waren in het Core-boek of de Spelersgids me...
reeks 23.02.2018 / 22:42
3
antwoord

Permanente gebiedseffecten volgen met TotM?

Mijn groep probeert theater van de geest (TotM) -slagen uit te proberen in plaats van een mat met miniaturen te gebruiken. Een uitdaging die we hebben, is wanneer iemand een betoverende warboel gebruikt, die een locatie beïnvloedt. Op een kaart...
reeks 10.10.2017 / 07:50
3
antwoord

Krijgen wezens een aanval van kansen op doelen met zachte dekking?

Laten we aannemen dat in een volledig open terrein (d.w.z. geen werkelijke fysieke dekking overal in de buurt), een wezen met bereik zich onmiddellijk naast een vijand bevindt. De bondgenoot van die vijand bevindt zich onmiddellijk achter de vij...
reeks 13.01.2014 / 16:00
1
antwoord

Kunnen fenomenale hoeveelheden schade nog steeds niet dodelijk zijn?

Als vervolg op deze vraag : is het mogelijk om niet-letale schade aan te richten, zelfs nadat je in één beurt een enorme hoeveelheid schade aan een doel hebt toegebracht?     
reeks 06.07.2017 / 10:31
2
antwoord

Duelleren in Savage Worlds?

Ik voer een anime-stijlcampagne uit met Savage Worlds: Super Powers Companion 2nd Edition. Ik beheers SW al een tijdje, maar ik heb nooit een-op-een gevechten bevredigend kunnen verwerken, omdat de Shaken-resultaten ze volledig eenzijdig kunn...
reeks 30.08.2014 / 19:09
3
antwoord

Wanneer kan ik een perceptiecontrole uitvoeren om nieuwe vijanden te detecteren die een gevecht beginnen?

Als mijn gezelschap en ik verwikkeld zijn in een gevecht met een groep vijanden, en meer vijanden meedoen aan de strijd door uit de nabijgelegen bossen te komen om mijn feest aan te vallen, wanneer en op welke afstand van de nieuwe vijanden het...
reeks 17.09.2017 / 21:18
2
antwoord

Klasse vaardigheid kan worden gebruikt "Wanneer u uw eerste aanval uitvoert"; is het voor of na het gooien van de dobbelstenen? [Gesloten]

Barbarian Reckless Attack is er een van: When you make your first attack on your turn, you can decide to attack recklessly... Wanneer precies "u uw eerste aanval uitvoert" ?? Wanneer u de aanval / het doelwit declareert. Voordat...
reeks 07.06.2018 / 14:29